Jump to content


No events scheduled this month


Featured Events


 • 09 februari 2020 09:00      16:00

  Nederlands evenement voor alle geinteresseerden, professionals en andere enthousiastelingen in mobiele fotografie en video.
   
  Phonographer awards
  Tijdens dit evenement zullen ook de Phonographer awards worden uitgereikt. De Nederlandse prijzen voor de beste mobiel kunstwerken en foto's

  Evenement details


  Evenementen 0 Comments

 • 25 mei 2019 07:30      26 mei 2019 15:00

  FOTOFAIR 2019 zaterdag 25 mei – zondag 26 mei. 5ᵉ Editie geheel vernieuwd, ons eerste lustrum.”Het is de foto beleving van de Benelux”
  Let op de locatie van de Fotofair 2019 is verplaatst, nu net achter het Safari Resort/safaripark Beekse Bergen kruising Tilburgseweg/Krommerstraat Hilvarenbeek.  
  Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie.
  Als je wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden!
  De Fotofair wordt zowel binnen in tenten als buiten in het bos gehouden en is toegankelijk voor alle fotografen. Zowel voor de amateur en de professional.
  Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

  Evenement details


  Evenementen 0 Comments


×
×
 • Maak iets nieuws...