Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. PNY Lens kit

  De 4-in-1 lenskit stelt je in staat de capaciteiten van je smartphone camera uit te breiden. Laat je creativiteit de vrije loop met de vier meegeleverde lenzen en ontdek de nieuwe capaciteiten van je smartphone!

  Meegeleverd:
  • 4 lenzen:
    - Supergroothoek 0.4x
    - Fisheye 180°
    - Groothoek 0.67x
    - Macro

  • 3 bevestigingsfixaties:
    - Magnetische clip
    - Montageplaat voor iPhone
    - Magnetische ringen

  • Handige opberg case

  € 24,95 € 44,99 Incl. BTW

 3. Er zijn een aantal draadloze microfoon systemen op de markt gekomen die ontworpen zijn of perfect samenwerken met smartphones. Welke is de ideale set?
 4. De nieuwe generatie LumeCube 2.0 is hier! Het kleine vierkant blokje met een krachtige LED-lamp voor extra licht is verbeterd tot perfectie. Gebruik de Lume Cube als externe flitser of videolamp in combinatie met opnameapparatuur zoals een smartphone, een digitale camera of een action cam. De Lume Cube 2.0 is briljant in zijn eenvoud en brengt jouw content naar een hoger niveau.
 5. Transformeer uw digitale foto's in echte Polaroid-foto's met het geheel nieuwe Polaroid Lab. Geen printer, geen scanner, maar een directe formule voor tijdloze afbeeldingen. De Polaroid lab is een mobiele printer die op de bekende Polaroid papieren een afdruk kan maken. Soorten papier In de Polaroid Lab kunnen alle papierpakketten van het type 600 en i-Type. De Polaroid 600 is al een tijd in omloop en wordt veel gebruikt in de vintage Polaroid camera's. Het i-Type papier is speciaal gemaakt voor de nieuwere type camera's en dus de Polaroid lab. Waar te koop https://www.pixigo.nl/nl/polaroid-lab.html
 6. Ze worden weer gestart, de inzendingen voor de Phonographer Awards. Inschrijven De inzendingen kan je binnenkort bij ons insturen. Dat kan via Phonographer.nl/awards
 7. Een aantal keren per jaar wordt de Phonographer smartphone workshop gegeven. Heb je vragen vooraf of wil je deelnemen? Laat het ons dan weten. Workshops 7 december 2019 (vol)
 8. T-shirt

  € 36,24 Incl. BTW

 9. Thomas

  IBC 2019

  tot
  THE WORLD'S MOST INFLUENTIAL MEDIA, ENTERTAINMENT & TECHNOLOGY SHOW
 10. Thomas

  KineMaster

  KineMaster is een app voor Apple en Android waarmee je video’s kan bewerken.
 11. Naast Samsung heeft uiteraard ook Huawei weer een nieuwe smartphone uitgebracht. Dit keer genaamd de P30 Pro. 10x Hybrid zoom De kenmerkende eigenschap van dit model is de 10x hybride zoom. Een combinatie van optische en digitale zoom maakt een groot zoombereik mogelijk van 10x.
 12. Er is een nieuwe fotografie wedstrijd in samenwerking met fotografie blog Mobiography en de Mobile Photography Awards. Thema CONNECTIONS Meedoen? Meedoen kan via de volgende link: http://photocontestdaily.com/register/
 13. Het is mogelijk om audio van een externe bron met een smartphone op te nemen. De meest simpele vorm daarvan is een microfoon, maar een andere bron van geluid is theoretisch ook mogelijk. Microfoon Smartphone met 3,5mm jack aansluiting Heb je een smartphone met koptelefoon aansluiting dan is de juiste microfoonkabel vaak voldoende. Smartphone zonder 3,5mm jack aansluiting Heb je een moderne smartphone zoals een iPhone 7, iPhone X, of nieuwere Huawei telefoons dan hebben deze niet direct de koptelefoonaansluiting. Er is dan altijd een extra verloopje nodig. Audio bron
 14. Professional imaging 2019
 15. Thomas

  AV Festival 2019

  tot
  AV Festival 2019
 16. Thomas

  MojoFest 2019

  tot
  MojoFest is an international gathering which celebrates the growing global community of professional smartphone content creators. Smartphones are ubiquitous and are gaining popularity as professional content creation tools in media and marketing. Our annual festival, the longest running international smartphone creator event, brings together the pioneers, innovators and creatives pushing the boundaries on creating visual stories with their smartphones. Our focus is on Photography, Filmmaking, Visual Storytelling, Social Media content and Audio production. 3 Days, 3 core elements, 30+ speakers and 400+ delegates. 1. MojoFest Conference – 3 days of keynotes, plenary discussion and workshops. 2. MojoFest Expo – A 3 day exhibition showcasing many of the leading app and accessory manufacturers that make professional mobile content creation possible. 3. MojoFest Awards – the annual international awards show to acknowledge and celebrate the pioneers and mavericks of the mojo community.
 17. 'S Werelds eerste en meest gerespecteerde mobiele fotografie awards IPPAWARDS bekend als de Oscars van de mobiele fotografie, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het lanceren van de carrières van sommige van de iPhone-fotografen wereldwijd. Sinds het begin van prijzen in 2007 hebben winnende fotografen een brede bekendheid gekregen en zijn ze gevierd en erkend door de meest gerespecteerde media over de hele wereld. Onder hen zijn Newsweek, Washington Post, Wall Street Journal, Vanity Fair, Fortune, The Guardian, NPR, La Stampa, Cult of Mac, Buzzfeed, Time, El Pais. De elfde jaarlijkse iPhone Photography Awards hebben duizenden inzendingen ontvangen van iPhone-fotografen uit meer dan 140 landen over de hele wereld.
 18. Film "Unsane" gemaakt met de iPhone
 19. Nokia heeft een nieuwe telefoon aangekondigd speciaal voor fotografen. Met maar liefst 5 camera's modules valt de smartphone redelijk op. De 5 camera's werken netjes samen om tot 1 goede foto te komen.
 20. Samsung heeft vandaag 3 nieuwe modellen in de S lijn gelanceerd. Dit zijn de "betaalbare" S10e en de 2 topmodellen S10 en S10 plus. Geen notch In tegenstelling tot Apple en andere merken heeft Samsung gekozen om geen "Notch" toe te passen voor de front camera's. In plaats daarvan werken ze met een gat in het scherm waar de lens in geplaatst is.
 21. € 68,99 Incl. BTW

 22. Thomas

  Fotografie congres 2019

  tot
  Entree : € 99,- Op dinsdag 9 april 2019 organiseert DraumList het eerste Fotografie Congres in #Amersfoort. Tijdens deze dag zullen zes top sprekers uit de fotografiebranche op het podium over hun werk als fotograaf vertellen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Spreker 1: Brooke Shaden Photography (US) (Conceptueel fotografie) Spreker 2: Kevin Mullins Photography (UK) (trouwfotografie) Spreker 3: Brendan de Clercq (NL) (Portretfotografie) Spreker 4: Jake Hicks Photography (UK) (Gelled Lighting fotografie) Spreker 5: Roderique Arisiaman (NL) (Photoshop) Spreker 6: Nico Brons (NL) (Smartphone fotografie) Investering : € 99,- (excl. BTW / incl. lunch / koffie / thee / candy) Datum : dinsdag 9 April 2019 Tijd : 09.00 - 17.30 Plaats : Amersfoort Locatie : Wordt nog bekend gemaakt Supported by : DIGIFOTOPro Fotobond Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie Info: www.draumlist.com/draumlist-photography-conference-2019 Reserveren (beperkt plek): info@draumlist.com (Foto van Brendan de Clercq)
 23. Thomas

  FotoFair 2019

  tot
  FOTOFAIR 2019 zaterdag 25 mei – zondag 26 mei. 5ᵉ Editie geheel vernieuwd, ons eerste lustrum.”Het is de foto beleving van de Benelux” Let op de locatie van de Fotofair 2019 is verplaatst, nu net achter het Safari Resort/safaripark Beekse Bergen kruising Tilburgseweg/Krommerstraat Hilvarenbeek. Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als je wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden! De Fotofair wordt zowel binnen in tenten als buiten in het bos gehouden en is toegankelijk voor alle fotografen. Zowel voor de amateur en de professional. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.
 24. Thomas

  Professional Imaging 2019

  tot
  Professional imaging 2019
 1. Load more activity
×
×
 • Maak iets nieuws...