Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. De Sony Xperia 1 II heeft weer veel foto functies.
 3. tot
  Professional imaging 2020
 4. Volgens mij gingen dit jaar de awards niet door!
 5. hoe stuur ik mijn fotos in. Ik heb al betaald. Zal waarshchijnlijk eenvoudig zijn maar ik zie de link even niet
 6. De laatste editie van 2019 met daarin de ode aan de selfie en meer.
 7. De makes van de Halide app hebben een app uitgebracht voor lange sluitertijden. https://apps.apple.com/nl/app/spectre-camera/id1450074595
 8. Thomas

  MojoFest 2020

  tot
  Onverwachts vind op 13 en 14 mei 2020 het vernieuwde Mojofest plaats.
 9. Hai! Ik heb betaald maar hoe stuur ik mijn foto’s in? Neem aan niet hier openbaar? Of juist wel? De link leidt me weer naar de website waar ik heb betaald.
 10. Het lijkt soms voor te komen dat de een Rode VideoMic Go vervelende "klik" geluiden laat horen bij de audio opname. Gezien de grote aanwezigheid van Wifi en Bluetooth signalen zal dit steeds vaker voorkomen. Alternatieven De volgende modellen komen het beste in de buurt als alternatief: Saramonic Vmic mini Boya BY-BM2021 Boya BY-MM1 Rode Videomicro Testen (test in uitvoering) Microfoons Rode Videomic Go Boya BY-BM2021 Boya BY-MM1 Rode VideoMicro Rode VideoMic Pro Kabels: Apple Lighting adapter Rode SC6 audio adapter Rode SC7 TRRS kabel Boya TRRS kabel Boya TRS kabel Boya Female > Mae TRS - TRRS kabel Rode SC4 Female > Mae TRS - TRRS kabel Alles getest op een Apple iPhone 8 met Filmic pro Bronnen: https://www.michielsikkes.com/the-interference-on-the-rode-videomic-go/
 11. Thomas

  Ulanzi

  Ulanzi (Shenzhen Ulanzi Technology Co., Ltd.) werd in 2016 opgericht door een team van fotografieliefhebbers uit China. Onze oorspronkelijke visie is niet alleen om hoogwaardige en stijlvolle producten van over de hele wereld te verzamelen, maar ook om eigen producten te ontwikkelen met fantastische en toch praktisch ontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van fotografie van mobiele telefoons en andere accessoires voor fotografische apparatuur, voornamelijk op basis van mobiele video-accessoires zoals stabilisatoren voor mobiele telefoons, platforms, microfoon, LED-verlichting, vaste beugel, lens, statief, actiecamera-accessoires, enz. UURig is een merk dat camera-vlog-accessoires ontwikkelt, zoals cameravideokooi, handgreep, microfoon en lichthouder, cameravlog-statief. enz.
 12. Thomas

  Black eye lens

  Blackeye biedt de mobiele fotograaf alles wat hij of zij nodig heeft om de meest fascinerende fotos te maken. In tegenstelling tot concurrerende merken die veelal werken met kunststof lenzen, maakt Black Eye gebruik van hoge kwaliteit glazen lenzen. Deze kunnen afhankelijk van de range (instap, midden of pro) voorzien zijn van 1, 2 of 3 coatings voor een nog betere fotokwaliteit.
 13. Thomas

  Phonographer.nl

  Phonographer is het grootste en enige professionele magazine over smartphone fotografie.
 14. Thomas

  Pixigo.nl

  Bij Pixigo verkopen we lenzen, statieven, batterijen en zelfs cases alles om je te helpen nog mooiere foto's te maken met je smartphone.
 15. Fotograferen en bewerken met je smartphone. In een creatieve setting leer je dé tips and tricks om van een afbeelding een ware masterpiece te maken. Verschillende fotografie-settings in een professionele studio, uitgebreide uitleg over bewerkings-apps en de ongekende mogelijkheden van de smartphone zullen je creatief inspireren. Net een stapje verder willen gaan? Deze dag biedt je de techniek!
 1. Load more activity
×
×
 • Maak iets nieuws...