Jump to content
 • Litechaser smartphone filtercase van Polarpro


  Polarpro is bekend van het maken van diverse filtersystemen voor drones en traditionele camera systemen. Nu hebben ze een nieuw systeem gepresenteerd speciaal voor de nieuwste Apple smartphones.

  Het systeem bestaat uit verschillende standaard pakketten of je kan kiezen uit losse onderdelen. Er zijn varianten voor de iPhone 11, iPhone 11 pro en iPhone 11 pro max.

  Filters

  Bij het kiezen van de filters heb je keuze uit 3 ND filters waarvan er 1 een variabele variant is. Het variabele ND filter is instelbaar tussen ND3 en ND5. De vaste exemplaren zijn een ND8 en een ND64 optie. Naast de ND filters kan je ook kiezen uit een polarisatiefilter om reflecties tegen te gaan.

  Grip

  Om stabiel te kunnen filmen is een grip altijd een fijne optie. De Litechaser cases. De grip kan op verschillende plekken op de case geplaatst worden zodat deze aangepast kan worden aan je eigen voorkeuren of situatie.

  Pre order

  De filterpakketten zijn op dit moment als pre order te bestellen in de Verenigde staten. Het lijkt er op dat er 3 productie runs gepland zijn waarbij de eerste run eind Maart verstuurd lijkt te worden. Wanneer de sets in Nederland te bestellen zijn is op dit moment onbekend.

   

   

   

   

  LiteChaser-Pro-Homepage-Banner.jpg


  User Feedback

  Recommended Comments  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Reactie toevoegen...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
 • Maak iets nieuws...